ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αντιδράσεις κληρικών για το λουκέτο της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τη διαφωνία της για την επικείμενη παύση λειτουργίας της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στα Χανιά καταθέτει η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι “η Σχολή αυτή είναι άρρηκτα δεμένη με τους κληρικούς της Κρήτης. Με την καρδιά και την ψυχή τους. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“ΧΡΥΣΟΣ

Η Εκκλησιαστική Σχολή της Κρήτης στη μακραίωνη ιστορία της (λειτουργεί 130 χρόνια) επανδρώνει με επιτυχία την Ορθόδοξη Εκκλησία όπου γης, με επίλεκτα στελέχη σε όλες τις βαθμίδες της. Είναι άδικο να σταματήσει η λειτουργία της μετά από τόση μεγάλη προσφορά στην Εκκλησία και γενικότερα στον ορθόδοξο λαό μας. Η Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Εκκλησίας Κρήτης συμπαρίσταται στον αγώνα που δίνει ο διευθυντής της Σχολής και ο σύλλογος διδασκόντων, καθώς και ο σύλλογος αποφοίτων, για να συνεχίσει τη λειτουργία της, η Εκκλησιαστική Σχολή της Κρήτης, στα Χανιά.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button