ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Νεάπολη | Άνοιξαν πάλι τα Κέντρα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμάς Χαριτάκης στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία τους, έκανε γνωστό ότι ο Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν, μετά την πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού προχώρησε στην έναρξη λειτουργίας των κέντρων, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορονωϊό που έχει προβλέψει η πολιτεία.

Το Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου με την συνδρομή Νοσηλεύτριας και Οικογενειακής Βοηθού, είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7:30 το πρωί  έως τις 3.30 μ.μ.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ήδη τα μέλη πραγματοποίησαν τον πρώτο τους περίπατο στην πόλη, ενώ κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των κέντρων, ομάδες αυστηρά επτά ατόμων πραγματοποιούν δράσεις που σχετίζονται με την άσκηση της μνήμης τους, αλλά και με την δημιουργία χειροτεχνημάτων που θα διατεθούν στην συνέχεια για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Μάλιστα στην σκέψη των υπευθύνων αλλά και των μελών, ανήκει και η πρόταση για την δημιουργία χορωδίας, δράση που θα καταστεί δυνατή εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

“IN_AND_OUT

Σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Θ. Χαριτάκη, αναφορικά με την επαναλειτουργία των κέντρων,  η καθημερινή ανθρώπινη επαφή των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας τους, γεμίζοντας τους χαρά και αισιοδοξία, όπως καθημερινά διαπιστώνουμε.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Ο.Κ.Δ.Α.Ν κ. Πόπη Παγκάλου και η Οικογενειακή Βοηθός κ. Γιάννα Μυλωνάκη, καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button