ΚΡΗΤΗ

Ανοίγει το Info Point του δήμου Ηρακλείου

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, το Info – Point, την Τετάρτη 8 Ιουλίου προκειμένου να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, παρέχοντάς πληροφορίες για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή και από 08:30 έως και 14:30.

caffeine adv2020b

Για την ασφάλεια των επισκεπτών είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός του γραφείου, όπου θα μπορούν να εισέρχονται έως δύο άτομα με μέγιστο χρόνο παραμονής τα 10 λεπτά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ιδιαίτερα τις ώρες που το γραφείο παραμένει κλειστό,  αναρτήθηκε χάρτης της πόλης με τα σημεία ενδιαφέροντος στην πρόσοψη του Γραφείου που παρέχει  επαρκείς πληροφορίες.

neratzoulis neo

Παράλληλα, ξεκινούν οι δωρεάν θεματικές ξεναγήσεις που την τελευταία 5ετία διοργανώνονται συστηματικά. Οι ξεναγήσεις, αυτή την περίοδο,  πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 11:00 το πρωί, με αφετηρία το Info – Point, (κτίριο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης), από επαγγελματίες ξεναγούς και εφαρμόζοντας τους κανόνες που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID- 19. Γλώσσα ξενάγησης είναι τα αγγλικά, ενώ αν ζητηθεί από τους συμμετέχοντες η ξενάγηση μπορεί να γίνει και σε άλλη γλώσσα.

Πληροφορίες: 2813409777/ 8

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button