ΚΡΗΤΗ

Ανοιχτή επιστολή των υπαλλήλων καθαριότητας στον υπουργό οικονομικών


Τελευταία ενημέρωση:

Το επάγγελμά μας είναι σκουπιδιάρηδες και δεν ντρεπόμαστε για την εργασία μας. Είμαστε αυτοί που καθαρίζουμε τους κάδους από τα νοσοκομεία ,τα σχολεία όλες τις γειτονιές του κάθε Δήμου με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε επί καθημερινής βάσης της ζωές μας για ένα μεροκάματο.Ο μισθός μας είναι στα 700 ευρώ,ύστερα από διάφορες μειώσεις που προηγήθηκαν αρχές της κρίσεως με περικοπή μισθών, κόψιμο τελείως των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα.

Το βαρέο και ανθυγιεινό να κρέμεται πάνω σε μία κλωστή. Είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι με διάφορες αρρώστιες Η1Ν1 κ.α και εμείς είμαστε ακόμα στην πρώτη την γραμμή.

Να ακούμε τα καθημερινά βρισίδια επειδή σταθμευουμε σε κάθε καδο για να τους αδειάσουμε.

Παρόλο αυτές τις δυσκολίες με κόπο και ιδρώτα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες,είτε με βροχή, κρύο καύσωνα και έρχεται τώρα ό κορωνοϊός και είμαστε πάλι παρών μέρα-νύχτα και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθήκαμε σήμερα από τα Μ.Μ.Ε ότι το έκτακτο δώρο θα το πάρουν οι εργαζόμενοι στους τομείς της υγείας και της πολιτικής προστασίας και πολύ καλά θα κάνουν γιατί το αξίζουν.

Για εμάς τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας που φροντίζουμε για την Υγεία δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση;;;

Θα θέλαμε μια επίσημη απόφαση και για εμάς.

Με εκτίμηση οι υπάλληλοι της καθαριότητας

CNA Team

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Close
Close