ΚΡΗΤΗ

Ανώγεια: Θα εφαρμοστεί ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα

Να δοθεί έμφαση στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και να εφαρμοστεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις υποδομές, όπως αυτό της «πράσινης ανάπτυξης» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ανωγείων παρόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο κ Αρναουτάκης ζήτησε γι αυτό την συνεργασία και πολιτική παρέμβαση στην Κυβέρνηση, των κκ Χρυσοχοΐδη και Κεφαλογιάννη, τονίζοντας ότι, η Περιφέρεια Κρήτης, είναι σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, τους φορείς. Παράλληλα αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις και έργα υποδομής της Περιφέρειας στην περιοχή Μυλοπόταμου, δίδοντας έμφαση στο οδικό δίκτυο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Περιφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης, δήλωσε στα ΜΜΕ: «Ακούστηκαν στην συνάντηση πολύ ενδιαφέρουσες και σωστές προτάσεις και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε, η τοπική κοινωνία πρώτα απ όλα. Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε από τους Υπουργούς να βοηθήσουν να εφαρμοστεί και πάλι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα όπως αυτό της «πράσινης ανάπτυξης» που είναι για περιοχές που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να κάνουμε τα έργα υποδομής που χρειάζονται και να μπορούμε να δώσουμε στην Παιδεία και στον Πολιτισμό αυτά τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν αυτές οι ορεινές περιοχές. Εμείς είμαστε σε συνεργασίες μαζί με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτούς τους πόρους».

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button