Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑνώγεια: Πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη - Ο γιος μου δεν πυροβόλησε κανέναν

Ανώγεια: Πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη – Ο γιος μου δεν πυροβόλησε κανέναν

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Θρήνος και σήμερα στα Ανώγεια. Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα γίνει σε λίγη ώρα η κηδεία του 63χρονου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου από μία σφαίρα, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Λίγες μόνο ώρες από την κηδεία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, η ατμόσφαιρα στα Ανώγεια είναι ατμόσφαιρα πένθους και πίκρας.

mechanical adv 2021

Δύο μέλη γνωστών οικογενειών του χωριού, δεν βρίσκονται πια στη ζωή μετά το κακό, δύο οικογένειες ντύθηκαν στα μαύρα, και τα “γιατί” μένουν για την ώρα αναπάντητα.

apostolakis adv 2

Η σορός του Λευτέρη Καλομοίρη δεν θα μεταφερθεί στο σπίτι του, όπως συνηθίζεται, υπό τον φόβο επεισοδίων, καθώς το σπίτι του Γιώργου Ξυλούρη είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Η σορός παραμένει στη σχολή που διατηρούσε ο άτυχος 63χρονος και από εκεί θα μεταφερθεί στην εκκλησία για την νεκρώσιμο ακολουθία.

Ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, Γιάννης, συγκλονίζει μιλώντας στους δημοσιογράφους:

“Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ ήρθε καταματωμένος στο σπίτι και ο άλλος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ήρθαν κάτω από το μπαλκόνι του βρίζοντας και προκαλώντας. Ο γιος μου πήρε το όπλο αλλά το είχε στη μέση. Δεν πυροβόλησε κανέναν και δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του όπως μας είπαν οι ιατροδικαστές. Πυροβόλησε μόνο ο άλλος και εκείνος ήταν που πέτυχε και τον ίδιο του τον πατέρα. Στη συνέχεια σκότωσε το παιδί μου και του έριξε και χαριστική βολή όταν ήταν ήδη στο έδαφος. Δεν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη”.

Τις καλές, σε γενικές γραμμές, σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών, πιστοποιούν μαρτυρίες και άλλων κατοίκων του χωριού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το διπλό φονικό παραμένουν αδιευκρίνιστες και φως θα ρίξει η βαλιστική εξέταση.

Σε λίγο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου, ο 29χρονος γιος του Καλομοίρη, Μανώλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble