ΚΡΗΤΗ

«Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Νεάπολης»: Γιατί το Επάνω Μεραμπέλλο;Αναμφίβολα το Επάνω Μεραμπέλλο είναι η περιοχή με το περισσότερο αναπτυξιακό έλλειμα στο σημερινό Δήμο Αγίου Νικολάου.

Να είναι άραγε το γεγονός αυτό το κριτήριο επιλογής του, ώστε οι υπηρεσίες καθαριότητάς του να εκχωρηθούν σε ιδιώτη; Κάθε νέο μέτρο είναι λογικό να εγείρει επιφυλάξεις για την πορεία του και ανησυχία για το αποτέλεσμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το αν θα είναι καλύτερα ή χειρότερα, απάντηση θα δώσει η καθημερινότητα σε βάθος χρόνου. Θα είμαστε εδώ παρατηρητές, για να το επαινέσουμε ή να προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε, αναλόγως.

Το ερώτημα που πρέπει τώρα υπεύθυνα να απαντηθεί, είναι, γιατί επιλέχθηκε το Επάνω Μεραμπέλλο και όχι το Κάτω ή όλος ο Δήμος.

swell adv 2021

Ποιά τα κριτήρια επιλογής;

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Κι αν ο πείραμα αποτύχει τότε το βυθίζουμε ακόμη πιό κάτω;

Το προσωπικό που απασχολείται με συμβάσεις στην καθαριότητα του Επάνω Μεραμπέλλου τι θα γίνει;

Άνθρωποι ελαχιστοποιημένης δυνατότητας εύρεσης απασχόλησης σε σχέση με άλλους, εξ’ αιτίας ακριβώς του αναπτυξιακού ελλείμματος της περιοχής.

Για όλο αυτό το μείζον θέμα και ιδιαίτερα μ’αυτήν τη λεπτή πτυχή του, απαιτούνται υπεύθυνες απαντήσεις στις οποίες και περιμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά όλη η Πάνωμεραμπελλιότικη κοινωνία.

Τέλος καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Επάνω Μεραμπέλλου, ανεξαρτήτως παράταξης να τοποθετηθούν δημόσια σ’αυτό το σοβαρό θέμα.

Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Νεάπολης, Προσωρινή Επιτροπή


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button