ΚΡΗΤΗ

Αναζητείται νέος Κανονισμός Λειτουργίας για το Καθαρό της ΚριτσάςTo θέμα της υιοθέτησης ενός σαφώς προσδιορισμένου και λειτουργικού πλαισίου, για το Κοινοτικό Κτήμα του Καθαρού, πρόκειται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τοπικής Κοινότητας Κριτσάς, τη Δευτέρα στο βράδυ, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Στη συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Ζαχαριάδης πρόκειται να κάνει ολοκληρωμένη εισήγηση για το θέμα, με στόχο την επικαιροποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Καθαρού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο υπάρχων Κανονισμός θεσμοθετήθηκε από το 1975, αλλά στο μεσοδιάστημα η πραγματική κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί κατά πολύ στην περιοχή, όπως η ανέγερση πολλών κτισμάτων, η αύξηση του αριθμού των αιγοπροβάτων, η αύξηση των καλλιεργούμενων εκτάσεων, η αύξηση της επισκεψιμότητας λόγω της βελτίωσης της οδικής πρόσβασης κλπ.

Η σημερινή δημοτική αρχή επανέρχεται, ανακινώντας το θέμα, δίνοντας προτεραιότητα στην τροποποίηση του Κανονισμού, ο οποίος προέβλεπε την ανέγερση μόνο αγροικιών, με αποτέλεσμα τα τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο Καθαρό, να στερούνται ως σήμερα άδειας λειτουργίας.

swell adv 2021

Με την τροποποίηση θα γίνει η σχετική πρόβλεψη ώστε να μπορέσουν, οριστικά, να νομιμοποιηθούν λειτουργικά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos
Ανατολή


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button