ΚΡΗΤΗ

Aναβαθμίζεται το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας

Σαββατοκύριακο στο Λασίθι έκανε ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος με τη συνοδεία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη έκαναν επαφές και επισκέψεις στα Λιμεναρχεία Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Μια επίσκεψη που έρχεται μετά τις ανακοινώσεις για σημαντικές χρηματοδοτήσεις στους τρεις Δήμους αλλά και στα Λιμεναρχεία Ιεράπετρας και Σητείας, αλλά και την πρόσφατη απόφαση για παραχώρηση του χώρου του παλιού Τελωνείου στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

caffeine adv 2021

Ο Λιμεναρχής Ιεράπετρας Γιάννης Παπαδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη αναφέροντας πως μετά από πάρα πολλά χρόνια έγινε επίσκεψη της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος στην Ιεράπετρα.

Το Λιμεναρχείο όπως είπε έχει μπει σε μια τροχιά αναβάθμισης κάτι που ήταν αντικείμενο συζήτησης με τον κ. Πλακιωτάκη και τον κ. Κλιάρη, αφού πέρα από την παραχώρηση χώρων του παλιού τελωνείου, συζητήθηκε και προγραμματίστηκε η αύξηση των οργανικών θέσεων αλλά και η απόκτηση ενός νέου φουσκωτού σκάφους στο Λιμεναρχείο μετά την πρόσφατη προμήθεια που έγινε από το Λιμενικό Σώμα.

neratzoulis neo

Ο κ. Παπαδάκης τόνισε επίσης πως πολύ σημαντική για το Λιμεναρχείο,θα είναι επίσης η ανακαίνιση του παλιού κτιρίου που προβλέπεται μετά την χρηματοδότηση με 50.000 ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει, όπως είπε, ένα στολίδι για την πόλη.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button