ΚΡΗΤΗ

Αναβαθμίστηκε το 1ο Γυμνάσιο ΙεράπετραςΤο πρώτο Γυμνάσιο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη καθώς ολοκληρώθηκε ένα σύνολο έργων και παρεμβάσεων στη σχολική μονάδα.

Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα και τοποθετήθηκαν νέα, έγιναν εργασίες στον αύλειο χώρο, υλοποιήθηκε ο πλήρης εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά σε όλες τις αίθουσες συσκευές κλιματισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων ανήλθε στα 69.000€.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον διευθυντή, κ. Γιώργο Περαντώνη, τους καθηγητές και το δεκαπενταμελές του σχολείου και κατόπιν δήλωσε τα εξής:

swell adv 2021

«Αναβαθμίσαμε δραστικά το ιστορικό αυτό κτίριο της Ιεράπετρας στο οποίο έχουν μαθητεύσει πολλές γενιές Ιεραπετριτών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τα νέα κουφώματα, οι νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα κλιματιστικά μηχανήματα παρέχουν νέες δυνατότητες, βελτιώνουν κατά πολύ τις κτιριακές υποδομές και τις διδακτικές συνθήκες και ήταν αναγκαίες παρεμβάσεις που τις ζητούσαν καθηγητές και μαθητές για πάρα πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ τον κ. Περαντώνη, την επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για τη στήριξη και τη συνεργασία.»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button