ΚΡΗΤΗ

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου ανακοινώνεται ότι σύσσωμη η ιατρική κοινότητα στρατεύεται στη μάχη κατά του κορωνοϊού,  προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεία των πολιτών και να θωρακιστεί η δημόσια υγεία στο Νομό μας.

Τόσο οι ιατροί των Νοσοκομείων όσο και οι ιδιώτες ιατροί, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως άλλωστε ο όρκος του Ιπποκράτη επιτάσσει, παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις μέχρι την οριστική υποχώρηση της πανδημίας που πλήττει το πλανήτη και έχει φτάσει και στον τόπο μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Καλούμε τους πολίτες σε απόλυτη επαγρύπνηση και ευλαβική εφαρμογή των μέτρων υγιεινής, αποφυγή του συνωστισμού και σωστή χρήση της μάσκας.

Τα ιδιωτικά ιατρεία λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για αποφυγή συνωστισμού στον χώρο αναμονής των ιατρείων παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται σε αυτά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό (ραντεβού).

swell adv 2021

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button