Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑνακοίνωση-καταγγελία της ΔΕΕΠ Λασιθίου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση-καταγγελία της ΔΕΕΠ Λασιθίου κατά ΣΥΡΙΖΑ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλεί τους πολίτες σε κινητοποιήσεις τη στιγμή που υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού πανελλαδικά και τονίζοντας πως «πρέπει επιτέλους να επικρατήσει η κοινή λογική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

mechanical adv 2021

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ίσως και εβδομάδες, την απέλπιδα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών δορυφόρων του, να εργαλειοποιήσει και να εκμεταλλευτεί πολιτικά, την δικαιολογημένη μέχρι ενός σημείου δυσαρέσκεια των πολιτών, για την συνέχιση των περιορισμών των μετακινήσεων και το κλείσιμο επαγγελματικών δραστηριοτήτων, εξαιτίας της πανδημίας.

apostolakis adv 2

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι όλες οι εισηγήσεις της Επιτροπής και οι αποφάσεις που παίρνει κατόπιν η Κυβέρνηση, εξαρτώνται από τις εξελίξεις στο επιδημιολογικό επίπεδο. Υπάρχει έξαρση, αυτή τη στιγμή στην κοινότητα, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις στο επιδημιολογικό επίπεδο, ελπίζοντας ότι οδεύουμε προς το τέλος αυτής της πρωτοφανούς περιπέτειας, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν γρήγορα και θα προχωρήσουν ακόμα γρηγορότερα με τον επαρκέστερο εφοδιασμό της Ελλάδας με δόσεις εμβολίων. Ήδη, φαίνεται μια μείωση των βαρέων νοσήσεων σε ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας, των 80 άνω. Αυτό είναι προφανώς το αποτύπωμα του εμβολιασμού, που όσο θα προχωρούν, θα φαίνεται και περισσότερο.

Όπως έχει ειπωθεί ξανά και ξανά, προτεραιότητα παραμένει το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Συμφωνεί και η Επιτροπή σε αυτή την προτεραιότητα, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θα είναι το πρώτο που θα επαναλειτουργήσει. Στην συνέχεια θα μπουν στην κανονικότητα τα σχολεία και η εστίαση. Στην Επιτροπή γίνεται μία επιστημονική συζήτηση. Είναι λοιπόν λογικό πολλές φορές, να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Βγαίνει πάντα η κοινή συνισταμένη και η εισήγηση της πλειοψηφίας. Ένα όμως είναι βέβαιο: οποιαδήποτε κίνηση συγχρωτισμού, συνωστισμού και προφανώς και οι διαδηλώσεις δεν βοηθούν, διασπείρουν τον κορωνοϊό.

Θα πρέπει τέλος όλοι να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι η Κυβέρνηση δεν ανέστειλε το δικαίωμα του συνέρχεσθαι από τους πολίτες. Πρέπει όμως να επικρατήσει η κοινή λογική. Να κάνουμε όλοι ΜΑΖΙ την τελευταία αυτή μεγάλη προσπάθεια. Να ζυγίζουμε όλοι τις κινήσεις μας. Ό,τι κάνουμε δεν αφορά μόνο εμάς, αφορά και τον συνάνθρωπό μας. Και όσο περισσότερο τηρήσουμε τα μέτρα και κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από αυτόν τον ανηφορικό δρόμο, τόσο πιο γρήγορα θα επαναλειτουργήσουμε δραστηριότητες και τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσουμε τις ζωές μας πίσω».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble