ΚΡΗΤΗ

Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στην περιοχή του Όρμου Αγίου Νικολάου

Σύγχρονη και ασφαλής είναι πλέον η παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή του Όρμου Αγίου Νικολάου, μετά την ανακατασκευή της από συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Όπως δήλωσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, οι παιδικές χαρές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό τμήμα του αστικού περιβάλλοντος και ο Δήμος οφείλει να τις διατηρεί περιποιημένες και ασφαλείς ώστε να προσφέρουν χαρούμενες ώρες παιχνιδιού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα παιδιά.

Επιπλέον επεσήμανε ότι βάσει του νέου νόμου θα πρέπει όλες οι παιδικές χαρές που λειτουργούν στους Δήμους να είναι πιστοποιημένες και να παρέχουν ασφάλεια σε παιδιά και συνοδούς.

caffeine adv2020b

Ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου, μελετά την ανακατασκευή και άλλων παιδικών χαρών στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου –τόνισε- η κ. Βαρκαράκη, ωστόσο επειδή ο αριθμός τους είναι μεγάλος , θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

Τις επόμενες μέρες η υπηρεσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε και σχετίζεται με την έξοδο των νερών προς τη θάλασσα που λόγω των εργασιών που εκτελέστηκαν εκεί το προηγούμενο διάστημα δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων.

neratzoulis neo

Το πρόβλημα αυτό αναμένεται να λυθεί, με τη συνδρομή μηχανημάτων του Δήμου, όταν σταματήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ανατολή

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button