ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

ΕΛΜΕΠΑ: Αναγόρευση του Καθηγητή Roman Słowiński σε Επίτιμο Διδάκτορα

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με ιδιαίτερη χαρά απονέμει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος, στον  Καθηγητή  Roman Słowiński ως  έμπρακτη αναγνώριση από την πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος της συνεισφοράς του στα Χρηματοοικονομικά και ιδιαίτερα στον τομέα της θεωρίας των Προσεγγιστικών Συνόλων για τη Λήψη Επιχειρηματικών Αποφάσεων.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί, τη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας στην πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο τιμώμενος σε Επίτιμο Διδάκτορα, Καθηγητής Roman Słowiński, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα δώσει ομιλία με θέμα: “Preference Learning by Robust Ordinal Regression for Multiple Criteria Decision Aiding”.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ιδρύματος στο youtube:
https://www.youtube.com/c/elmepa

“IN_AND_OUT

Ο Καθηγητής Roman Słowiński γεννήθηκε στο Poznań της Πολωνίας το 1952 και σπούδασε στο Poznań University of Technology, από όπου το 1977 αποφοίτησε με διδακτορικό τίτλο σπουδών (PhD). Το 1981, το ίδιο Πανεπιστήμιο του απένειμε τον τίτλο Higher Doctorate Degree (D.Sc.) ενώ από το 2003 κατέχει τη θέση του Καθηγητή.

Είναι ιδρυτής του Εργαστηρίου “Intelligent Decision Support Systems” του Poznań University of Technology και από το 1999 ο αρχισυντάκτης του διεθνούς κύρους επιστημονικού περιοδικού: European Journal of Operational Research.

Mechanical Solutions

Θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους και θεμελιωτές της θεωρίας των Προσεγγιστικών Συνόλων για τη Λήψη Επιχειρηματικών Αποφάσεων (Rough Set Decision Support Systems). Τα βασικά επιστημονικά πεδία της ερευνητικής του δραστηριότητας αφορούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, τη Μηχανική Μάθηση και τη Στατιστική. Έχει πολυδιάστατο ερευνητικό έργο συνδυάζοντας τεχνικές Επιχειρησιακής Έρευνας και Τεχνητής Νοημοσύνης, ενώ οι εφαρμογές των μεθόδων που αναπτύσσει περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων όπως είναι η πολυκριτήρια ανάλυση (multicriteria decision making) αλλά και η διαχείριση κινδύνου (risk management)


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button