Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑνάγκη αναδιανομής αδιάθετων πόρων μεταξύ των Περιφερειών

Ανάγκη αναδιανομής αδιάθετων πόρων μεταξύ των Περιφερειών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αναφορά προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, κατατέθηκε σήμερα 3.2.2021 από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, κ. Μανόλη Θραψανιώτη, την οποία συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης. Αφορά την επιστολή του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης που ζητά την επανεξέταση του προϋπολογισμού για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση και την ένταξη, με μεταφορά αδιάθετων πόρων ώστε να χρηματοδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η Αναφορά:

mechanical adv 2021

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

apostolakis adv 2

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών

Θέμα:  “Αύξηση του προϋπολογισμού προγράμματος « ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ» για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση.”

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Θραψανιώτης Μανόλης καταθέτει αναφορά την επιστολή του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης, με την οποία ζητά την επανεξέταση του προϋπολογισμού για τις κατηγορίες περιφερειών σε μετάβαση και να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Με δεδομένο ότι στις  λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες ο προϋπολογισμός είναι ετεροβαρώς μεγαλύτερος υπάρχει το ενδεχόμενο μη απορρόφησης του, θα μπορούσε να γίνει μεταφορά πόρων σε περιφέρειες με υψηλότερη απορροφητικότητα όπως αυτή της Κρήτης.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά

 

Αθήνα 3-2-2021

Ο καταθέτων Βουλευτής

Θραψανιώτης Μανόλης

 

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νίκος

Μαμουλάκης Χαράλαμπος

Ξανθός Ανδρέας

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble