Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα: Συζητήθηκαν τα θέματα της περιοχής

Αγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα: Συζητήθηκαν τα θέματα της περιοχής

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

“Η Αμμουδάρα, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Κριτσάς. Κατά συνέπεια οι όποιες προτάσεις κατατίθενται, θα πρέπει να έρχονται στον Δήμο, μέσω του τοπικού συμβουλίου, αφού πρόκειται για μία ενιαία ενότητα”.

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη (19/6) στον Δήμο, εκπροσώπων του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα του οικισμού εν όψει της τουριστικής περιόδου.

mechanical adv 2021

Ο κ. Ζερβός, κάνοντας γνωστές τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από τον Δήμο για την περιοχή αυτή, αναφέρθηκε στην επίλυση του ζητήματος ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα με τις παραλίες φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα είναι μεγαλύτερα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble