ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα: Συζητήθηκαν τα θέματα της περιοχής“Η Αμμουδάρα, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Κριτσάς. Κατά συνέπεια οι όποιες προτάσεις κατατίθενται, θα πρέπει να έρχονται στον Δήμο, μέσω του τοπικού συμβουλίου, αφού πρόκειται για μία ενιαία ενότητα”.

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη (19/6) στον Δήμο, εκπροσώπων του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα του οικισμού εν όψει της τουριστικής περιόδου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Ζερβός, κάνοντας γνωστές τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από τον Δήμο για την περιοχή αυτή, αναφέρθηκε στην επίλυση του ζητήματος ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα με τις παραλίες φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα είναι μεγαλύτερα.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button