ΚΡΗΤΗ

Αλλαγές στους διοικητές στα Νοσοκομεία του Λασιθίου – Αντικαταστάθηκε ο Γιώργος Μπαρμπούνης

Μια νέα λίστα με 111 διοικητές νοσοκομείων, χωρίς “αστοχίες”, όπως είχε χαρακτηρίσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τις περιπτώσεις διοικητών για τις οποίες ασκήθηκε έντονη κριτική, πχ ατόμων ηλικιωμένων ή ατόμων που είχαν ομολογήσει ότι είχαν συμφωνήσει την ανάληψη της θέσης με την κυβέρνηση παρά την αξιολόγηση της διαδικαςίας, δημοσιοποίησε το υπουργείο Υγείας.

Η καινούργια, μερικώς τροποποιημένη, λίστα, περιέχει 13 αλλαγές. Ισάριθμα πρόσωπα έχουν αντικαταστήσει διοικητές ή αναπληρωτές διοικητές που είχαν επιλεγεί με τη διαδικασία της αξιολόγηςης απο αρμόδια Επιτροπή, που είχε ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου και οι οποίοι περιλαμβάνονταν στη λίστα που είχε τότε δημοσιοποιηθεί.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, υποβλήθηκαν 6 παραιτήσεις επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και παράλληλα ανακλήθηκαν 7 τοποθετήσεις διοικητών ΕΣΥ που είχαν γίνει με την πρώτη διαδικασία.

Ειδικότερα, το υπουργείο Υγείας αναφέρει πως έγινε “μερική τροποποίηση της εντολής διορισμού των 111 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας: 1) Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής. 2) Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής”.

neratzoulis neo

Αλλαγές στο Λασίθι

Ανάμεσα στο πρόσωπα που έχουν αλλάξει είναι και και ο γυμναστής και στέλεχος της ΝΔ, κ. Λεωνίδας Τερζής, που είχε τοποθετηθεί αναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Σητείας από τη Μαρία Δαρατσιάνου.

Ο γεωπόνος κ. Γιώργος Μπαρμπούνης, που είχε επιλέγει για τη θέση του διοικητή στο Διαλυνακειο Νοςοκομειο -Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως, αντικαταστάθηκε από την κυρία Βασιλική -Ειρήνη Χατζέα.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button