ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αίθουσες προκάτ για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

Τη σύμβαση για την τοποθέτηση δέκα οικίσκων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν μέρος των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, υπέγραψαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Οι έξι οικίσκοι θα τοποθετηθούν σε ακίνητο στις Μεσαμπελιές (οδός Μυρτιάς) και οι τέσσερις στα Δειλινά (οδός Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων).

caffeine adv2020b

Το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των οικίσκων είναι 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, για την μεταβατική περίοδο μέχρι την τοποθέτηση των 10 οικίσκων, o Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, έχει ήδη εξασφαλίσει την διάθεση 11 πλήρως εξοπλισμένων και λειτουργικών αιθουσών, με την δυνατότητα να γίνουν 12  μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης των δικαιούχων voucher.

neratzoulis neo

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου είχε αναλάβει την εξεύρεση 10 αιθουσών, ενώ την τοποθέτηση άλλων 22 έχει αναλάβει η ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button