ΚΡΗΤΗ

Αγωνία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την ΙεράπετραΑγωνία για την πορεία της υγείας του 23χρονου Κώστα Λαμπράκη, του ποδοσφαιριστή του ΑΣ Ιεράπετρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο Στόμιο Ιεράπετρας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος.

To θετικό είναι ότι οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι αισιόδοξες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννησης Ιεράπετρας, όπου έπαιζε στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής:

“Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης , οι προπονητές Κώστας και Νίκος Δεδελετάκης και όλοι οι παίκτες,  εύχονται από καρδιάς περαστικά στον εξαιρετικό και ταλαντούχο παίκτη Κώστα Λαμπράκητου ΑΣΙ.

swell adv 2021

Ο Κώστας , που γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες της Αναγέννησης από 5 χρονών μέχρι και τα 20 του χρόνια, βρίσκεται από χθες σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας τροχαίου , όπου ηλικιωμένος της περιοχής μας τον  διέσυρε με το όχημά του, ενώ  ο ίδιος ήταν πεζός.  Για πολλά χρόνια ο Κώστας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αντρική ομάδα των Λιονταριών. Ξέρουμε ότι θα αγωνιστεί και τώρα για να κερδίσει και αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός στα γήπεδα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και πολλών αθλητικών σωματείων  με πολλές διαδικτυακές ευχές.

Η σκέψη όλων από χθες είναι στον νεαρό παίκτη.

“Κώστα , η ομάδα της καρδιάς σου, σου εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή  στη ζωή σου και στα γήπεδα”


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button