ΚΡΗΤΗ

Αγωνία για την απεργία της ΠΝΟ – Δείτε τι είπαν οι αγρότες της Κρήτης

Τελευταία ενημέρωση:

Το πλοίο ασφαλείας για τη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων αντικείμενο της σημερινής συνάντησης εκπροσώπων αγροτών της Κρήτης, από Τυμπάκι, Σητεία, Ιεράπετρα, Κουντούρα με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουπλή.

«Δεν είμαστε απέναντι με τους ναυτεργάτες. Αντίθετα. Η πολιτεία εδώ και ένα χρόνο κωλυσιεργεί στο αίτημά μας , που βρίσκεται στο προσκήνιο πάντα με την απεργία των ναυτεργατών» διευκρινίζει μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και την Αγγέλα Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Μανόλης Ορφανουδάκης.

«Απέναντί μας είναι το Υπουργείο και ο Παναγιώτης Κουρουπλής, καθώς εδώ και ένα χρόνο υπόσχεται τη διόρθωση του νόμου που επιλύει το θέμα της μεταφοράς των ευπαθών προϊόντων, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα» προσθέτει.

Yπενθυμίζεται ότι στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων Ιεράπετρας, Σητείας και Τυμπακίου συναντούν τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκειμένου να ζητήσουν για μια ακόμη φορά να βρει λύση στο θαλάσσιο αποκλεισμό της Κρήτης, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, η οποία ξεκινά με προοπτική να κρατήσει για αρκετές ημέρες.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close