Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Ζητούν στήριξη από τον δήμο για την ανέγερση ιδιωτικού κτιρίου ΚΕΘΕΑ

Την συμπαράσταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, στο δύσκολο έργο που επιτελούν το προσωπικό και τα μέλη του πολυδύναμου κέντρου Λασιθίου του  ΚΕΘΕΑ, εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, στην συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι (7/7) στον δήμο, με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Λιάπη, τον υπεύθυνο του κέντρου κ. Γιώργο Τρικοίλη και την κοινωνική λειτουργό κ. Φωτεινή Καπαράκη.

Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση της δημοτικής αρχής, για την στήριξη του κέντρου με την διασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων που θα δώσουν την δυνατότητα  ανέγερσης ιδιόκτητου κτιρίου, σε οικόπεδο που έχει ήδη παραχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, προκειμένου να διευκολύνει το κατεξοχήν κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, επαναβεβαιώνοντας την πρόταση που ήδη έχει καταθέσει  στους υπευθύνους του πολυδύναμου κέντρου, ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες σύνταξης και ωρίμανσης της μελέτης για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ, ώστε  ν΄ αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο, για την διασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα. «Πρόκειται για μια εξόχως σημαντική δομή – ανέφερε – που στηρίζει ενεργά τους ανθρώπους που μάχονται για μια ισότιμη θέση στην κοινωνία,  σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία που εντείνει τις εξαρτήσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό»Σχετικά άρθρα

Back to top button