ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ύποπτο περιστατικό με 5 άτομα σημειώθηκε χθες στην περιοχή ΚατσίκιαΤελευταία ενημέρωση:

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου γύρω στις 4 το μεσημέρι στην περιοχή Κατσίκια (ψηλά στον οικισμό) στον Αγιο Νικόλαο. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο CNA ο Γ.Μ κάτοικος της περιοχής ο οποίος υπήρξε μάρτυρας του συμβάντος.

«Γύρω στις 4 το μεσημέρι ένας ύποπτος άντρας μπήκε στον χώρο της κατοικίας μου και κατευθύνθηκε προς την πόρτα μου. Αρχικά ο ύποπτος ισχυριζόμενος πως είναι από την Ιεράπετρα, με ρώτησε εάν μπορώ να του δώσω ένα χρηματικό ποσό διότι, το παιδί του είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα επέμβαση. Του ζήτησα συγνώμη και του είπα πως δεν είχα χρήματα. Στην συνέχεια μου ζήτησε να του βάλω ένα ποτήρι νερό. Πίνοντας το και με διακριτικές ματιές τριγύρω με ρώτησε εάν μένουν άλλοι εδώ στην γειτονιά. Του απάντησα αρνητικά. Φεύγοντας ο ύποπτος στη συνέχεια, έβγαλα και εγώ τον σκύλο μου για βόλτα. Βγαίνοντας στον δρόμο αντίκρισα τρία άτομα να μπαίνουν στο χώρο του διπλανού σπιτιού. Δεν έδωσα σημασία θεωρώντας πως είναι γνωστοί του γείτονα και συνέχισα την βόλτα μου. Κάποια στιγμή άρχισε να γαβγίζει ο σκύλος του διπλανού σπιτιού και τα τρία άτομα τράπηκαν σε φυγή μπαίνοντας σε ένα λευκό επιβατικό POLO όπου περίμενε ο οδηγόςμε τον ύποπτο που ήρθε στο σπίτι μου. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω τον αριθμό πινακίδας παρα μόνο τα αρχικά (ΑΝΕ). Αμέσως κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και το ανέφερα»

Μετά το συμβάν ο Γ.Μ. ενημέρωσε την γειτονιά έτσι ώστε να πάρουν τα μέτρα τους και από τότε είναι όλοι έντρομοι και ανασφαλείς με αυτό.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή ο φωτισμός είναι ελλιπής λόγω τον καμμένων φωτιστικών.

Συνιστούμε μεγάλη προσοχή διότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν είναι για καλό και ειδικά σε τόσο ευαίσθητες και απόμακρες περιοχές.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close