ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ οδηγούσε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΟ 31χρονος οδηγούσε την μοτοσικλέτα του όταν ένιωσε ένα ήπιο τσίμπημα κάτω από την μπλούζα του. Φτάνοντας λίγα λεπτά αργότερα στο σπίτι του είχε συμπτώματα αδιαθεσίας. Οι οικείοι του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έφτασε σε ημικωματώδη κατάσταση, αφού το αλλεργικό σοκ ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε, ο νεαρός άνδρας νοσηλεύθηκε για προληπτικούς λόγους και είναι καλά στην υγεία του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως τόνιζε υγειονομική πηγή, η άμεση επιδείνωση της υγείας οφείλεται στη βαριά συστηματική αναφυλαξία (αλλεργικό σοκ) και ήταν εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως ήταν κοντά στο νοσοκομείο κι έφτασε πολύ γρήγορα.

Όταν το άτομο είναι αλλεργικό στο δηλητήριο του εντόμου (συνήθως μέλισσα, σφήκα) τότε μπορούν να εμφανιστούν διαφορετικής βαρύτητας αντιδράσεις που κυμαίνονται από την τοπική αντίδραση με κνησμό και κοκκίνισμα μέχρι φαινόμενα όπως το παραπάνω περιστατικό. Στις περιπτώσεις αυτές όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα πρέπει να έχουν μαζί τους ένεση αδρεναλίνης, για την αντιμετώπιση μέχρι τη διακομιδή στο Νοσοκομείο.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button