Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση του...

Αγιος Νικόλαος | Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση του γυμνασίου και λυκείου Νεάπολης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας “Στήριξις Τεχνική Ανώνυμη Εταιρεία” υπεγράφη στον Δήμο, η σύμβαση του έργου για την “Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αποκατάσταση των Φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Νεάπολης”.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό έργο – όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, που δημοπρατήθηκε την περσινή χρονιά (9 Απριλίου) και λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών απαιτήθηκε ένας ολόκληρος χρόνος μέχρις ότου υπογραφεί η εργολαβική σύμβαση.

mechanical adv 2021

Ο αρχικός προϋπολογισμός του όπως έγινε γνωστό, ήταν 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ με την έκπτωση περιορίστηκε στα 1.147,715,91 ευρώ.

apostolakis adv 2

Να σημειώσουμε, ότι την Τετάρτη (14/5) υπογράφηκε μία ακόμα σύμβαση με την εταιρεία “ Κόσμος Κατασκευαστική Α.Ε”, που καλείται ν΄ αναλάβει την συντήρηση, αποκατάσταση φθορών, χρήση οδών, κοινόχρηστων χώρων, δημοτικών κτιρίων σ΄ όλη την έκταση του δήμου.(προυπ. 274,974,43 ευρώ), ενώ ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση για τις μονώσεις των σχολείων του δήμου καθώς και δημοσίων κτιρίων.

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι :”από τις παραπάνω εξελίξεις,  φαίνεται ότι ο σχεδιασμός που είχε τεθεί από την προηγούμενη περίοδο, υλοποιείται με αμείωτο ρυθμό γεγονός που καταδεικνύει ότι σύντομα ένας μεγάλος αριθμός έργων υποδομής, θα βρίσκεται σε εξέλιξη και τροχιά υλοποίησης το επόμενο διάστημα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble