Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Υπεγράφη η σύμβαση για την μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών

Αγιος Νικόλαος | Υπεγράφη η σύμβαση για την μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σύμβαση για την συλλογή και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών και υπολειμμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, υπέγραψε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον εκπρόσωπο της εταιρίας “CRETA RECYCLING” κ. Δευκαλίωνα Στειακάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός :  “με την νέα σύμβαση εξασφαλίζεται η μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών του δήμου από την εν λόγω εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη αποκομιδής με ειδικά οχήματα – περισυλλογής και εναπόθεσης των συγκεκριμένων υλικών.

mechanical adv 2021

Η συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία “Creta Recycling” θα συνεχιστεί – όπως ο ίδιος δήλωσε – με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών , ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, όπου η έλλειψη προσωπικού καθώς και η  δυστοκία που παρατηρείται αναφορικά με τις διαδικασίες συντήρησης των δημοτικών οχημάτων, επιτείνουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αφού η καθαριότητα είναι θεμελιώδες ζήτημα για κάθε δήμο και ειδικά για ένα Δήμο, όπως ο δικός μας,  ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.

apostolakis adv 2

Μέσα από την διαδικασία αυτή – επεσήμανε –  με την συνδρομή κυρίως των πολιτών καλούμαστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον , να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και ν΄ αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Παρών στην υπογραφή της παραπάνω σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble