ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων απορριμάτων (video)Ξεκίνησε η διαδικασία πλυσίματος των κάδων απορριμάτων από το καινούργιο ειδικό μηχάνημα που απέκτησε ο δήμος Αγίου Νικολάου το 2019.

Οπως βλέπετε και στο βίντεο, η διαδικασία για να πλυθεί ένας κάδος διαρκεί περίπου 2-3 λεπτά, με καυτό νερό, ειδικό απορρυπαντικό και με απολυμαντικό που σκοτώνει μικρόβια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βλάψει το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η διαδικασία πλύσης έχει ξεκινήσει από την πόλη του Αγίου Νικολάου και θα επεκταθεί σιγά-σιγά σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Να σημειώσουμε ότι η πρόσβαση του συγκεκριμένου πολυμηχανήματος πλύσης, είναι εφικτή μόνο σε σημεία που μπορεί να περάσει με ασφάλεια, διότι μεταφέρει περίπου 5 κυβικά νερό, και είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος αλλά και αρκετά χαμηλό.

Το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο για την δημόσια υγεία και για την γενικότερη εικόνα του δήμου.-

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button