Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Ξεκίνησαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό

Αγιος Νικόλαος: Ξεκίνησαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η δωρεάν και τυχαία διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορωνοϊό προς όλους τους πολίτες σε 386 κέντρα ελέγχου σε όλη την επικράτεια.

Στο δίκτυο δειγματοληψιών ανήκουν 278 Σημεία Εξέτασης σε Κέντρα Υγείας, 98 Σημεία Εξέτασης στελεχωμένα από τις Υγειονομικές Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων και 10 υγειονομικές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΚΟΜΥ).

mechanical adv 2021

Στον Άγιο Νικόλαο, βρίσκεται ένα από τα δέκα σημεία εξέτασης των Κινητών Υγειονομικών Μονάδων του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) και αφορά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, χάρη στη βοήθεια και συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου και προσωπικά του κ. Ζερβού, στην άμεση ανεύρεση του χώρου. Kαθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα ελέγχονται 70 άτομα, τα οποία προέρχονται όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

apostolakis adv 2

«Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου  του νέου κορωνοϊού SARS COV-2, υποβάλλουν τη φόρμα εγγραφής μέσω της πλατφόρμας testing.gov.gr Εφόσον επιλεγούν για δωρεάν εξέταση τους αποστέλλεται sms με την ημέρα, ώρα και διεύθυνση ( Γιαμπουδάκη 5 Αγ.Νικόλαος, ΚΑΠΗ Αγ.Νικολάου) και ένας  μοναδικός κωδικός ταυτοποίησης» λέει η επικεφαλής της ΚΟΜΥ γενική ιατρός κ.Αθηνά Καρπούζη.

«Η συμμετοχή των πολιτών σε μια τέτοια προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και συμβάλλει στην παρακολούθηση της διασποράς του ιού στην κοινότητα, μέσω της εκτίμησης του «δείκτη θετικότητας» σε τυχαίο ασυμπτωματικό πληθυσμό και όχι μόνο στοχευμένα σε πληθυσμό με υψηλή πιθανότητα θετικού αποτελέσματος στον έλεγχο για Covid19 .

Η συμμετοχή είναι πολύτιμη! Για εμάς, τις οικογένειες μας, τους συνανθρώπους μας» καταλήγει η κ.Καρπούζη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble