ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκίνησαν από την Κιτροπλατεία οι επισκευές στις παιδικές χαρές

Από την περιοχή της Κιτροπλατείας, ξεκίνησαν σήμερα (21/11), οι εργασίες για τις συντηρήσεις και αποκαταστάσεις φθορών στις παιδικές χαρές του Δήμου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Κων/νο Καστελιανάκη και την προισταμένη του τμήματος Συντήρησης Έργων – Αυτεπιστασίας της Δ/νσης Κατασκευών κ. Μαρία Ταβλά, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες, ενώ σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε : ”  Ξεκίνησε σήμερα το έργο της συντήρησης και επισκευής – βάση προδιαγραφών – των παιδικών χαρών, οι οποίες στην συνέχεια μπορούν να λάβουν αδειοδότηση, ενώ  όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στην πρώτη δημοπρασία για τις εννέα παιδικές χαρές στον Άγιο Νικόλαο, (ανακατασκευή και αδειοδότηση), ο διαγωνισμός αν και κατέστη άγονος, θα επαναληφθεί σύντομα, μαζί με τον διαγωνισμό των 30 παιδικών χαρών προυπολογισμού 600.000 ευρώ.

caffeine adv2020b

Δυστυχώς – όπως επεσήμανε – οι  διαδικασίες του δημοσίου, είναι χρονοβόρες, με αποτέλεσμα,  την καθυστέρηση που παρατηρείται στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής. Ωστόσο το γεγονός αυτό, μας ωθεί στην ανάληψη περαιτέρω ενεργειών και δράσεων, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις εξελίξεις.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button