ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκινάνε οι ασφαλοστρώσεις των 3,5 εκ. ευρώ


Τελευταία ενημέρωση:

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, υπεγράφηκε η σύμβαση για το έργο “Ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις-πλακοστρώσεις”  δημοτικών οδών, αρχικού προυλοπογισμού 3,5 εκ. ευρώ. Πρόκειται για μια σύνθετη μελέτη η οποία συντάχθηκε αποκλειστικά από την Δ/νση Μελετών, ενώ την δημοπράτηση της ανέλαβε η Δ/νση κατασκευών.Το συγκεκριμένο έργο θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθεί από τον ανάδοχο εργολάβο το πρόγραμμα υλοποίησης των παρεμβάσεων που προγραμματίζονται.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι η παρούσα εργολαβία καταδεικνύει την πρόθεση της δημοτικής αρχής να είναι παρούσα σ΄ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Αναφερόμενος δε, τόσο στην υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάταση του ΡΕΞ, όσο και στην δημοπράτηση του Βρεφικού Σταθμού (έργο προυπολογισμού 4,5 εκ ευρώ, από ίδιους πόρους του δήμου), επεσήμανε ότι τα έργα αυτά, έστω και μετά την πολύμηνη καθυστέρηση που σημειώθηκε λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών , περνούν σε τροχιά υλοποίησης, ενώ άμεσα αναμένεται να φανούν τ΄αποτελέσματα από την ολοκληρωμένη, συγκροτημένη και με προοπτική πολιτική που έχει εφαρμόσει έως σήμερα η Δημοτική Αρχή.

Να σημειώσουμε ότι ανάδοχος του έργου, είναι η επιχείρηση “Κόσμος Κατασκευαστική Α.Ε”.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close