Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Ξεκινά το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης του ενήλικου πληθυσμού

Αγιος Νικόλαος | Ξεκινά το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης του ενήλικου πληθυσμού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την διαβεβαίωση, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα συνδράμει ουσιαστικά, προκειμένου  να υλοποιηθεί επιτυχώς το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του ενήλικου πληθυσμού  της ευρύτερης περιοχής με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει φέρει η πανδημία του covid -19, έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, στην συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λασιθίου – ψυχίατρο κ. Καναβάκη Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τηλεφωνικά και μέσω διαδικτυακών εφαρμογών (Skype, whats up, messeger, viber, zoom)επικοινωνίας, σχετικά με την αντιμετώπιση των ψυχικών επιπτώσεων της πανδημίας και τη διαχείριση του άγχους και του αυξημένου συναισθηματικού φορτίου που αυτή προκαλεί.

mechanical adv 2021

Στους ωφελούμενους του προγράμματος περιλαμβάνονται:  οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής (υγειονομικό προσωπικό, ΒΣΣ, ΕΚΑΒ, οδηγοί ΜΜΜ ), οι ασθενείς με covid-19 καθώς και το οικογενειακό τους περιβάλλον , ασθενείς με χρόνια νοσήματα και χρόνιες παθήσεις (όπως διαβητικοί, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς κ.α) και οι οικογένειες αυτών, άνεργοι και επιχειρηματίες και ο γενικότερος πληθυσμός .

apostolakis adv 2

Μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί η στήριξη και συνεργασία, των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του δήμου. Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις εξειδικευμένους Ψυχολόγους και ένα κοινωνικό λειτουργό, ενώ απευθύνεται σ΄ όλους τους κατοίκους της Κρήτης.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης η κ. Αγάπη Σκυβάλου προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Νοσηλεύτρια κ. Παγκάλου.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble