ΚΡΗΤΗ

Άγιος Νικόλαος: «Τρελή» πορεία κλεμμένου αγροτικού και καταδίωξη στο κέντρο της πόληςΣήμερα το πρωί, συνελλήφθη Εγγλέζος άντρας για κλοπή μηχανής στην Νεάπολη.

Σήμερα το απόγευμα, ο ίδιος άντρας, ο οποίος ήταν υπό την επήρια αλκοόλ, έκλεψε αγροτικό αυτοκίνητο έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ στην Νεάπολη, Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ξεκίνησε καταδίωξη από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο άντρας να παρασύρει αυτοκίνητα έξω από γνωστή καφετέρια στον Άγιο Νικόλαο, κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου καθώς παρέσυρε και αμάξια έξω από καφετέρια στην Νικολάου Πλαστήρα.

Στην συνέχεια, κατέβηκε τον κεντρικό δρόμο του Αγίου Νικολάου και έστριψε αντίθετα από τον δρόμο του λιμανιού που οδηγεί προς την καφετέρια Molo.

swell adv 2021

Να σημειωθεί ότι το τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Κριτσάς εμπλέκεται ο ίδιος άντρας!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το σημαντικότερο βέβαια σε όλη την υπόθεση, είναι ότι νωρίς το πρωί ακολούθησε η διαδικασία του αυτόφωρου για κλοπή αυτοκινήτου και αμέσως αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών που γνωρίζουν την υπόθεσή του, ο συγκεκριμένος άντρας κατηγορείται και για άλλα αδικήματα, μεταξύ αυτών και για βιασμό.

amaxi 1

amaxi 2

Μπείτε στην ομάδα μας στο facebook και δείτε αναλυτικό βίντεο από το σημείο του τροχαίου!

Δείτε επίσης: Αγιος Νικόλαος: Τροχαίο στον κόμβο της Κριτσάς


Σχετικά άρθρα

Back to top button