Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Τοποθετούνται απινιδωτές σε δημόσια σημεία του Δήμου

Αγιος Νικόλαος | Τοποθετούνται απινιδωτές σε δημόσια σημεία του Δήμου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έξι απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας, θα τοποθετηθούν σε επίκαιρα σημεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων πολιτών σε δημόσιους χώρους.

Ειδικότερα οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε : Νεάπολη, Κριτσά, Ελούντα, Σίσι και στην πόλη του Αγίου Νικολάου (πλατεία, Αμμούδι), ενώ ο Δήμος σε συνεργασία με την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) προχωρεί στην προμήθεια τριών ακόμα μηχανημάτων που θα τοποθετηθούν στην Μαρίνα, στην  Κιτροπλατεία και στο Γραφείο Πληροφοριών.

mechanical adv 2021

Αναφορικά με τις μεγάλες παραλίες που βρίσκονται σε : Αλμυρό, Σχίσμα Ελούντας, Βούλισμα, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες διαθέτουν μηχανήματα φορητών αυτόματων απινιδωτών για την σωστή ασφάλεια των λουομένων κατά την διάρκεια κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στον χώρο ευθύνης τους.

apostolakis adv 2

Σε συνάντηση που είχε σήμερα (12/4), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον επικεφαλής της μειοψηφίας – ιατρό κ. Γιάννη Ανδριώτη και τους : Κων/νο Καστελιανάκη αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Μηναδάκη Ιωάννη πρόεδρο κοινότητας Νεάπολης, Γεώργιο Γουλιδάκη σύμβουλο Νεάπολης και τον Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη, δήλωσε ότι οι απινιδωτές στην πόλη και στα δημοτικά διαμερίσματα συνιστούν μια σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια την ζωή !

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια του να συνδράμει στο μέτρο του δυνατού και να βοηθήσει στα ζητήματα υγείας των πολιτών, σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Α.Ν και συγκεκριμένα τον Διευθυντή κ. Γιάννη Ανδριώτη – σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Αντ. Ζερβό –  αποφάσισε να διαθέσει σχετικό κονδύλι , για την προμήθεια των ειδικών αυτών ιατρικών συσκευών, που θα τοποθετηθούν σε επίκαιρα και πολυσύχναστα σημεία,   στην προσπάθεια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων σε δημόσιους χώρους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών, αναπτύσσεται μια ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη μια ανθρώπινη ζωή.

Να σημειώσουμε ότι για την χρήση αυτών των συσκευών, θα εκπαιδευτούν άμεσα συγκεκριμένα άτομα, με την συνδρομή της καρδιολογικής κλινικής του ΓΝΝΑΝ και του Δ/ντη κ. Γιάννη Ανδριώτη.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θα συμπεριλάβει στην παραπάνω προμήθεια εξοπλισμό για το Γενικό Νοσοκομείο, που την δεδομένη στιγμή κρίνεται απαραίτητος.

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble