Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Το 21ο πανελλήνιο συνέδριο περιοχικής αναισθησίας και παρηγορικής ιατρικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Ιατρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, συμμετέχοντας ενεργά στην διοργάνωση, μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, απέδειξε άλλη μια φορά ότι έχει την εμπειρία και την θέληση – ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής λόγω της πανδημίας, – να προσφέρει τα μέγιστα, ώστε οι επισκέπτες,, να αποκομίσουν τις καλύτερες των εντυπώσεων και με την υπόσχεση να επανέλθουν είτε ατομικά ή με την διεξαγωγή νέου συνεδρίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Άλλωστε, όπως τόνισε ο Δήμαρχος στους χαιρετισμούς του, τόσο στην έναρξη, όσο και στην λήξη του συνεδρίου «η εδραίωση του συνεδριακού τουρισμού είναι κάτι το ιδιαίτερα επιθυμητό για την δημοτική αρχή, δεδομένου ότι συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, δημιουργώντας παράλληλα συνέργειες μεταξύ διάφορων επαγγελματικών ομάδων, προκαλώντας την αύξηση των κερδών της τοπικής κοινωνίας σύμφωνα και με στοιχεία του ΕΟΤ,με την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου να συμφωνεί και να μην αποκλείει την διεξαγωγή εκ νέου του συνεδρίου, στον δήμο .

Όπως άλλωστε επεσήμαναν τόσο, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 21ου πανελλήνιου συνεδρίου ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α και ομότιμη καθηγήτρια Αναισθησιολογίας και Θεραπείας Πόνου, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ιωάννα Σιαφάκα και η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας πόνου και παρηγορητικής φροντίδας Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Βαδαλούκα, είναι από τις ελάχιστες φορές – αν όχι η μοναδική – που υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και κινητοποίηση από την δημοτική αρχή, ώστε να διεξαχθούν όλα με ασφάλεια, προσφέροντας, παράλληλα, στους συνέδρους την οργανωμένη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τόπο, τον πολιτισμό και τις γεύσεις του.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button