Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Εν αναμονή της ΚΥΑ για το άνοιγμα των παραλιών

Αγιος Νικόλαος: Εν αναμονή της ΚΥΑ για το άνοιγμα των παραλιών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με αφορμή την πληροφόρηση που υπήρξε αναφορικά με το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο και τις οδηγίες που δόθηκαν από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή,  για να μπορέσουν να βρεθούν «συντεταγμένα» και «προστατευμένα» οι πολίτες που θα επιλέξουν αυτήν την έξοδο, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

«Μας είναι γνωστό, το Δελτίο Τύπου που έχει εκδοθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σάββατο 16  Απριλίου. Ωστόσο έως σήμερα δεν έχει εκδοθεί η νέα ΚΥΑ στην οποία θα προβλέπονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το 2020. Κατά συνέπεια, οι παραλίες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, δεν έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο και στην ΔΑΕΑΝ και ώς εκ τούτου, δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία.

mechanical adv 2021

Επίσης στις παραλίες που έχουν ενοικιαστεί σε ιδιώτες (Άμμος, Κιτροπλατεία, πλαζ ΕΟΤ) και ανήκουν στην Λιμενική ζώνη ή αποτελούν δημοτική ακίνητο δεν έχει γίνει γνωστό το πλαίσιο λειτουργίας τους, άρα οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα γίνουν με δική τους ευθύνη.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble