ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εν αναμονή της ΚΥΑ για το άνοιγμα των παραλιώνΜε αφορμή την πληροφόρηση που υπήρξε αναφορικά με το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο και τις οδηγίες που δόθηκαν από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή,  για να μπορέσουν να βρεθούν «συντεταγμένα» και «προστατευμένα» οι πολίτες που θα επιλέξουν αυτήν την έξοδο, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

«Μας είναι γνωστό, το Δελτίο Τύπου που έχει εκδοθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σάββατο 16  Απριλίου. Ωστόσο έως σήμερα δεν έχει εκδοθεί η νέα ΚΥΑ στην οποία θα προβλέπονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το 2020. Κατά συνέπεια, οι παραλίες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, δεν έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο και στην ΔΑΕΑΝ και ώς εκ τούτου, δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης στις παραλίες που έχουν ενοικιαστεί σε ιδιώτες (Άμμος, Κιτροπλατεία, πλαζ ΕΟΤ) και ανήκουν στην Λιμενική ζώνη ή αποτελούν δημοτική ακίνητο δεν έχει γίνει γνωστό το πλαίσιο λειτουργίας τους, άρα οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα γίνουν με δική τους ευθύνη.»

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button