ΚΡΗΤΗ

Άγιος Νικόλαος: Τι έδειξαν τα τεστ στους πρώτους φοιτητέςΣε τεστ κορωνοϊού και 7ήμερη καραντίνα υποβάλλονται οι φοιτητές που επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους, δηλαδή τις περιοχές του Δήμου Αγίου Νικολάου από ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

Την πρωτοβουλία έχει λάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο οποίος μάλιστα συστήνει στους φοιτητές να παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ακόμη κι αν τα αποτελέσματα των τεστ τους είναι αρνητικά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σήμερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, έγιναν 11 rapid τεστ, τα οποία ήταν όλα τους αρνητικά.

Αύριο θα γίνουν τεστ στη δεύτερη ομάδα φοιτητών.

swell adv 2021

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, διευκρίνισε ότι η θετική εικόνα που προέκυψε από τα αρνητικά test, δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Για όλους τους φοιτητές που επιστρέφουν στα σπίτια τους – επανέλαβε- ισχύει η καραντίνα των επτά ημερών, και όπως γίνεται κατανοητό, ζητάμε και από τους υπόλοιπους συμπολίτες να επιδείξουν μεγάλη προσοχή.

Εξ άλλου – όπως ο ίδιος ανέφερε – άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με την διαχείριση των ελέγχων, σε συνεργασία με τις Δομές Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button