Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Θα συνεχιστούν οι ανασκαφικές έρευνες στην αρχαία Δρήρο

Αγιος Νικόλαος: Θα συνεχιστούν οι ανασκαφικές έρευνες στην αρχαία Δρήρο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την πόλη που άκμασε από τα γεωμετρικά μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια : την αρχαία Δρήρο, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος συνοδευόμενος από την κ. Γωγώ Μοσχόβη αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου, τον Αλέξανδρο Φαρνού Δ/ντη της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα  και καθηγητή αρχαιολογίας στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο των Παρισίων στην Σορβόνη και τον αρχαιολόγο κ. Νίκο Θάνο, ενημερώθηκε για τα ευρήματα που έχουν αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαπτικών περιόδων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, ο Δήμος, διασφαλίζοντας ενδεχομένως πόρους και από άλλες πηγές χρηματοδότησης, προτίθεται να στηρίξει την πολύχρονη προσπάθεια της ΚΔ΄ Εφορείας Κλασσικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων και της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, χρηματοδοτώντας την ανασκαφική δραστηριότητα. Επιπλέον δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές (χώροι υγιεινής κ.α), μεριμνώντας πρωτίστως για την ασφάλεια των ευρημάτων που έχουν αποκαλυφθεί, σε συνδυασμό με την αρχαιολογική συλλογή Νεάπολης, μελετά ώστε ο χώρος αυτός, να είναι στο εξής επισκέψιμος.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για ένα αρχαιολογικό χώρο – δήλωσε – που συγκεντρώνει χρόνο με το χρόνο, το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων αρχαιολόγων και επιστημόνων, ξεδιπλώνοντας σιγά – σιγά τα μυστικά του ! Ένας ιδιαίτερος χώρος που ενισχύει την πολιτιστική κληρονομιά της Ανατολικής Κρήτης.

apostolakis adv 2

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχε ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble