ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Θα προχωρήσει ο σχεδιασμός για το ανοιχτό θέατρο

Σε αντικείμενο σύγκρουσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μείζονος μειοψηφίας, αναδείχθηκε το θέμα της κατασκευής ανοιχτού θεάτρου στον Άγιο Νικόλαο. Η συζήτηση για το θέμα, την οποία προκάλεσε ο «Σύγχρονος Δήμος», έδωσε αφορμή να αναδειχθεί αδρά η διαφορετική πολιτική θεώρηση των πραγμάτων στην ιεράρχηση και προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δήμο, ουσιώδεις διαφωνίες ως προς την αξιολόγηση της ωριμότητας του συγκεκριμένου έργου και, κυρίως, σύγκρουση ως προς τη χωροθέτησή του.

Η συζήτηση για το θέμα διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα, από την οποία δεν έλειψε η ένταση και οι αντεγκλήσεις, για να καταλήξει, τελικά, σε αποδοχή απ’ όλες τις πλευρές της πρότασης του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού, να φέρει η δημοτική αρχή, σε εύλογο χρονικό διάστημα, ολοκληρωμένη, ώριμη πρόταση λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις προτεινόμενες θέσεις από τη μείζονα μειοψηφία, για ένα ανοιχτό θέατρο, το οποίο όλες οι πλευρές, συμφώνησαν ότι χρειάζεται ως υποδομή, για την στήριξη και αναβάθμιση των πολιτιστικών πραγμάτων του Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button