ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Θα επαναλειτουργήσει το ΒΙΟΠΑ – Μπήκαν οι υπογραφές στα τρία πρώτα συμβόλαιαΤο Σάββατο 15/12/2017 μετά από 19 χρόνια, προσπερνώντας συμπληγάδες και σειρήνες, αντιμετωπίζοντας αμέτρητες κακοτοπιές εμπάθειες και βουνό προβλημάτων, υπεγράφησαν τα τρία πρώτα συμβόλαια πώλησης οικοπέδων από την ΒΙΟΠΑ  σε τέσσερις  χρήστες, μετόχους της εταιρίας.

Ευχαριστώ από καρδιάς το διοικητικό μου συμβούλιο,  τους μετόχους  που μας εμπιστεύτηκαν όταν δεν φαινόταν φως στο τούνελ, τη γραμματέα μας, τους τεχνικούς, νομικούς και οικονομικούς μας συμβούλους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ιδιαιτέρως  ευχαριστώ τους δύο αποβιώσαντες, τον πρώην πρόεδρο του ΒΙΟΠΑ   Νίκο  Σωτηριάδη  που όταν το έργο βούλιαζε με  παρακίνησε  να το πάρουμε στις πλάτες μας  προκειμένου να σωθεί,  και το μέλος  του Δ.Σ. Γιώργο  Μαρνέλλο που δεν πρόλαβε να γευτεί τους καρπούς της κοινής μας προσπάθειας.

Να εκφράσω και ένα παράπονο στο Νίκο Σωτηριάδη.

swell adv 2021

Αδερφέ Νίκο, πέρασαν τρία  χρόνια  από τότε που με άφησες  να παλεύω με τα θηρία… το ηθικό βάρος που με φόρτωσες ασήκωτο…. και η σημερινή χαρά, πικρή χωρίς εσένα…

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέλος ευχαριστώ και όλους εκείνους που βοήθησαν με κάθε  τρόπο,  να φτάσουμε  ως εδώ.

Ο πρόεδρος

Βάρδας Ιωάννης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button