ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Τα γενέθλια της δημοτικής χορωδίας

Φέτος η Χορωδία του Δήμου μας γιορτάζει τα ένατα γενέθλιά της! Για αυτό το λόγο, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, τα μέλη των Χορωδιακών Συνόλων Δήμου Αγ. Νικολάου μαζί με το μαέστρο μας κατά τη διάρκεια της πρόβας μας πραγματοποιήσαμε την κοπή τούρτας στο κινηματοθέατρο REX, ευχόμενοι να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ για τη νοστιμότατη τούρτα που μας προσέφερε. Ακόμη ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας μας: το cna.gr, την ΑΝΑΤΟΛΗ, το ΦΩΝΗ ΕΝ, και τον ραδιοφωνικό σταθμό 104,4.

caffeine adv2020b

Τέλος ευχαριστούμε ολόψυχα το μαέστρο της χορωδίας μας Μανώλη Κανακάκη, που ακούραστος συνεχίζει τόσα χρόνια να μας εμπνέει και να μας ενώνει σε μια μεγάλη μουσική οικογένεια!

Το ΔΣ του Συλλόγου Φιλών της Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button