ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Τα εγκαίνια του κέντρου κοινότητας του δήμου Αγίου Νικολάου παρουσία της υφ. εργασίας κ. Θ. Φωτίου

Παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Θεανώ Φωτίου, εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας Αγίου Νικολάου, μια δομή στην οποία οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται τόσο για τα επιδόματα που δικαιούνται, όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρονται καθώς και για τα προγράμματα που παρέχονται σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας ή επικράτειας.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, αποτελεί – όπως έγινε γνωστό το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κρήτη 2014 -2020” , “Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμησης της Φτώχειας”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η κ. Φωτίου, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του κέντρου χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική και πρωτότυπη την συγκεκριμένη δομή, ενώ έκανε γνωστό ότι  ανάλογα κέντρα (242) λειτουργούν σ΄όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν επισκεφθεί έως σήμερα 33.000 πολίτες σύμφωνα με την καταγραφή που υπάρχει.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζεται σε επίπεδο Δήμων, χαρακτήρισε θετική την βοήθεια και στήριξη της κυβέρνησης προκειμένου ν΄απολαμβάνουν οι δημότες ουσιαστικές υπηρεσίες.

Ωστόσο όπως υπογράμμισε θεωρείται κρίσιμο το σημείο της οργάνωσης δομών και δράσεων που μέχρι σήμερα σε μεγάλο βαθμό είχαν στηριχθεί στον εθελοντισμό φορέων και μεμονομένων πολιτών,   μετά την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Χαιρετισμό στην παραπάνω εκδήλωση, απήθυναν επίσης ο αιδ. πρωτ Γ. Τζάβλας καθώς και ο βουλευτής Λασιθίου κ. Μανόλης Θραψανιώτης.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button