Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Συνελήφθη γιατρός για σεξουαλική παρενόχληση

Πριν από τρία χρόνια, τα …καμώματα του είχαν προκαλέσει αίσθηση στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου και τον είχαν στείλει μέχρι το γραφείο του ανακριτή Λασιθίου. Δεν είναι και λίγο πράγμα ασθενείς να καταγγέλλουν γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα στη διάρκεια της εξέτασης.

Με βάση τις καταγγελίες, ο γιατρός δεν τηρούσε ούτε τα προσχήματα, κυριευμένος από τα πάθη του. Υπήρξε τότε καταγγελία 19χρονης που υποστήριζε ότι ο γιατρός έφθασε στο σημείο να αυνανιστεί πίσω από την πλάτη της αφού την υποχρέωσε να γδυθεί στο όνομα της ιατρικής επιστήμης ώστε να ελέγξει τους αδένες της ακόμα και στα απόκρυφα σημεία της.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος γιατρός είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει τις ασθενείς του, δηλώνοντας μετανιωμένος.

Τρία χρόνια μετά, ο ίδιος άνθρωπος απασχολεί και πάλι τις Αρχές του Λασιθίου αφού σε βάρος του υπήρξε καταγγελία από νεαρή μητέρα, η οποία μάλιστα είχε στην αγκαλιά το παιδάκι της. Το καταγγελλόμενο συμβάν συνέβη σε πολυκατοικία όπου φέρεται να διαμένει ο συλληφθείς. Βγαίνοντας από το ασανσέρ η κοπέλα, η οποία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό και ήρθε να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, αντίκρισε τον γιατρό να στέκεται απέναντι της, με κατεβασμένο παντελόνι, έχοντας σε κοινή θέα τα απόκρυφα σημεία του. Η νεαρή μητέρα σοκαρίστηκε. Λόγω αμηχανίας δεν μπόρεσε να αντιδράσει εκείνη την στιγμή, αποφάσισε ωστόσο να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.


Ο γιατρός συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button