ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνελήφθη 75χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας


Τελευταία ενημέρωση:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, μετά από έλεγχος για τον 75χρονο, πριν από 3 ημέρες πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του.Ανατριχίλα προκάλεσε στους αστυνομικούς που διεξήγαγαν την έρευνα το υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας που εντόπισαν στον υπολογιστή του.

Ο 75χρονος, ο οποίος είναι πατέρας και παππούς, συνελήφθη, οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελία Νεαπόλεως, οπού με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε βάρος του δεν υπάρχει καταγγελία ενώ δεν έχει παρενοχλήσει κανέναν σεξουαλικά.

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δηλαδή με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Να σημειωθεί ότι ο 75χρονος είναι παντρεμένος με Σουηδέζα με την οποία και επισκέπτονται τον τόπο καταγωγής της συχνά, η μόνιμη κατοικία τους ωστόσο είναι χωριό στο Λασίθι.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close