ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνεχίζεται η λειτουργία της ΜΕΘ Covid και προσλαμβάνεται νέο προσωπικό

Σε μόνιμες θέσεις για τη ΜΕΘ και Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου προχωρά η7η ΥΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Ταυτόχρονα, όπως επιβεβαιώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι λειτουργίες της ΜΕΘ και οι 3 κλίνες ΜΕΘ Covid θα συνεχίσουν τη λειτουργία της κανονικά, με τη δεύτερη, μάλιστα, να στελεχώνεται από Παθολόγο και Αναισθησιολόγο του νοσοκομείου, «χωρίς να αποδυναμωθούν οι λοιπές λειτουργίες του», αναφέρεται στη ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύσκεψη της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ.Λένας Μπορμπουδάκη, του Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου, του Διοικητή του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Ανδρεαδάκη και της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης κ. Βασιλικής Χατζέα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τη διασφάλιση της λειτουργίας των τριών (3) κλινών ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Τόσο η κεντρική ΜΕΘ όσο και η ΜΕΘ COVID θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στο νομό Λασιθίου, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά την παρούσα κρίσιμη περίοδο για το νομό.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Η Μονάδα θα υποστηριχθεί από Παθολόγο και Αναισθησιολόγο του νοσοκομείου, χωρίς να αποδυναμωθούν οι λοιπές λειτουργίες του. Σημαντική και η συμβολή γιατρών του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου της Νεάπολης.

Επίσης, συνάντηση της Διοικήτριας πραγματοποιήθηκε και με τον κ. Νικόλαο Μουδατσάκη, Συντονιστή COVID Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων νομού Λασιθίου ο οποίος ανακάλεσε την απόφαση παραίτησης του και συνεχίζεται η καλή και ουσιαστική συνεργασία τους, με ένα κοινό σκοπό, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας προχωρούν στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων για τη ΜΕΘ και Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστεί όλους τους υγειονομικούς που υποστηρίζουν τη Μονάδα και την κλινική COVID του νοσοκομείου και δηλώνει ότι είναι πάντα δίπλα στα νοσοκομεία του νομού, προκειμένου οι Λασιθιώτες να μη στερηθούν υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button