Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Συνάντηση του δημάρχου με τον βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη

Αγιος Νικόλαος | Συνάντηση του δημάρχου με τον βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Να ανασταλεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών, μέχρι να διορθωθούν όλα τα πρόδηλα σφάλματα και οι μεγάλες ελλείψεις με βάση και τις προτάσεις των τοπικών φορέων πρότεινε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλης Θραψανιώτης στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη (2/3) στον Δήμο.

Όπως έκανε γνωστό, ο κ. Ζερβός,  στην παραπάνω συνάντηση, δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις  αναφορικά με το ζήτημα της ανάρτησης των δασικών χαρτών – θέμα που όπως εξήγησε  έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στους πολίτες,  χωρίς ωστόσο να δίνεται η δυνατότητα στον δήμο, να ενεργήσει με αντιρρήσεις ή να υποστηρίξει αγωγή υπέρ των δημοτών για τις περιουσίες τους.  Το θέμα αυτό – πρόσθεσε – έχει πολιτικές διαστάσεις ωστόσο επιδίωξη μας , είναι να βρεθεί τρόπος, ώστε οι δημότες να διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

mechanical adv 2021

Στην παραπάνω συνάντηση, συζητήθηκαν επίσης θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή του οδικού δικτύου (ΒΟΑΚ), αλλά και ζητήματα αναφορικά με τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μέσα στον Μάρτιο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για θέματα Παιδείας, δεδομένου ότι αρκετά ζητήματα λόγω της πανδημίας έχουν διογκωθεί εξαιτίας και της πρόσθετης δυσκινησίας που υπάρχει στον χώρο της δημόσιας διοίκησης .

apostolakis adv 2

Μάλιστα υπήρξε σχετική ενημέρωση προς τον βουλευτή Λασιθίου, από τον οποίο ζητήθηκε η συμπαράσταση του.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble