ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνάντηση του δημάρχου με Χρυσοχοϊδη και ΚαραμαλάκηΓόνιμη και εποικοδομητική, χαρακτήρισε την συνάντηση που είχε σήμερα (27/10) στην Αθήνα, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , τον Γ.Γ του Υπουργείου και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την συνάντηση, διευκρινίστηκαν οι λεπτομέρειες αναφορικά με την αξιοποίηση της οικοπεδικής έκτασης στην περιοχή Γλύμματα, η οποία θα διατεθεί από τον Δήμο, για την στέγαση των αναγκών της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου, της Π.Υ Αγίου Νικολάου, αλλά και των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως έκανε γνωστό μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, διεφάνει ξεκάθαρα, η πολιτική βούληση της ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου, ώστε ν΄ αντιμετωπιστούν ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο παραχώρησης του ακινήτου, χρήσεων γης, αλλά και νομικά θέματα, ενώ το επίμαχο σημείο, αναφορικά με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την υλοποίηση της κτιριακής υποδομής στο εν λόγω ακίνητο, αναμένεται να προχωρήσει στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού, με την Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την παραγωγή χωρίς χρονοτριβή του έργου.

Επίσης σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Μιχ. Καραμαλάκης, έως το τέλος Νοεμβρίου, θα καταστεί δυνατή η μετάθεση δέκα αστυνομικών, ώστε να επαναλειτουργήσει το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, χωρίς να χρειαστεί η μετακίνηση υπηρετούντων αστυνομικών από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button