Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Συνάντηση του δημάρχου με Χρυσοχοϊδη και Καραμαλάκη

Αγιος Νικόλαος: Συνάντηση του δημάρχου με Χρυσοχοϊδη και Καραμαλάκη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Γόνιμη και εποικοδομητική, χαρακτήρισε την συνάντηση που είχε σήμερα (27/10) στην Αθήνα, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , τον Γ.Γ του Υπουργείου και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την συνάντηση, διευκρινίστηκαν οι λεπτομέρειες αναφορικά με την αξιοποίηση της οικοπεδικής έκτασης στην περιοχή Γλύμματα, η οποία θα διατεθεί από τον Δήμο, για την στέγαση των αναγκών της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου, της Π.Υ Αγίου Νικολάου, αλλά και των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

mechanical adv 2021

Όπως έκανε γνωστό μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, διεφάνει ξεκάθαρα, η πολιτική βούληση της ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου, ώστε ν΄ αντιμετωπιστούν ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο παραχώρησης του ακινήτου, χρήσεων γης, αλλά και νομικά θέματα, ενώ το επίμαχο σημείο, αναφορικά με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την υλοποίηση της κτιριακής υποδομής στο εν λόγω ακίνητο, αναμένεται να προχωρήσει στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού, με την Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την παραγωγή χωρίς χρονοτριβή του έργου.

apostolakis adv 2

Επίσης σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Μιχ. Καραμαλάκης, έως το τέλος Νοεμβρίου, θα καταστεί δυνατή η μετάθεση δέκα αστυνομικών, ώστε να επαναλειτουργήσει το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, χωρίς να χρειαστεί η μετακίνηση υπηρετούντων αστυνομικών από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble