ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνάντηση της τροχαίας με τον σύλλογο αποσταγματοποιών ρακής

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικόλαου στα πλαίσια πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και των δράσεων που υλοποιεί, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7/11 συνάντηση με το Σύλλογο Αποσταγματοποιών Ρακής Νομού Λασιθίου και με τους ιδιοκτήτες καζανιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, με αφορμή τη λειτουργία των παραδοσιακών ρακοκάζανων αυτή την περίοδο.

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου πήρε την πρωτοβουλία αυτή προκειμένου να δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και να παρασχεί όλη τη σχετική ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες των καζανιών, ώστε οι επισκέπτες να αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουν, προκειμένου να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ασφάλεια.

brands heaven2021

Παράλληλα τους χορηγήθηκαν από την Τροχαία Αγίου Νικόλαου 200 αλκοολόμετρα μιας χρήσης, προσφορά του ΣΥΦΑΚ,ώστε οποιοσδήποτε έχει καταναλώσει αλκοόλ να μπορεί να το μετρήσει και να μην οδηγήσει, εφόσον έχει ξεπεράσει το επιτρεπόμενο όριο.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button