Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Συνάντηση για τους βιολογικούς Μιλάτου, Σισίου

Θέματα που σχετίζονται με την ολοκλήρωση μελετών και εγκρίσεων των Βιολογικών Καθαρισμών Σισίου – Μιλάτου, αλλά και με την κατασκευή αντλιοστασίων στις τοπικές κοινότητες, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα (5/10), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους αντιδημάρχους κ.κ. Μανόλη Λεμπίδη – Γιάννη Μαρίνο, τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κων/νο Κυβερνητάκη, τον πρόεδρο του Αγροτικού συνεταιρισμού Βραχασίου κ. Γιώργο Σουλαδάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ Βαγγέλη Μαυρικάκη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης κ. Βαγγελιώ Δεμέτζου και κ. Γιάννη Πεδιαδίτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου , έκανε γνωστό, ότι αναφορικά με την κοινότητα Μιλάτου, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα υποβληθεί η Μ.Π.Ε στην ΠΕΧΩΣ , ώστε να υπάρξει έγκριση και να προχωρήσει η σχετική διαδικασία, ενώ για την κοινότητα Σισίου, δήλωσε ότι έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες που υπήρχαν και εντός της εβδομάδος, θα κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στον συμβολαιογράφο, προκειμένου να προχωρήσει το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου για την δημιουργία του βιολογικού καθαρισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μένει να δούμε – πρόσθεσε – πως θα αντιμετωπιστούν στο εξής τα ζητήματα των αντλιοστασίων τα οποία είναι αρκετά και για τις δυο κοινότητες και εν προκειμένω ή να προχωρήσουμε -διευκρίνισε -απευθείας σε αγορά, ή αναγκαστική απαλλοτρίωση, ώστε τα δύο αυτά έργα που είναι σε εκκρεμότητα σε σχέση με τις αποχετεύσεις των οικισμών να ολοκληρωθούν.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπενθύμισε ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης, έχει δεσμευτεί για την χρηματοδότηση των παραπάνω έργων, τα οποία σύντομα θα δημοπρατηθούν και θ΄ αποτελέσουν βασικά έργα υποδομής του δήμου.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button