Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Συνάντηση για την υπογειοποίηση δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος

Αγιος Νικόλαος | Συνάντηση για την υπογειοποίηση δικτύων ηλεκτρικού ρεύματος

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συνάντηση με τους κ.κ. Κανταρτζή Δημήτριο,  Δ/ντη του ΔΕΔΔΗΕ Νομού Λασιθίου, Καλαρχάκη Δημήτριο Υπεύθυνο Δραστ. υπό τομέα μελετών, Σκώτη Δημήτριο εργοδηγό, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός (18/2), προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που σχετίζονται με την υπογειοποίηση δικτύων, αλλά και να μελετηθούν οι εκκρεμείς αιτήσεις για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού, που έχουν κατατεθεί από τον δήμο.

Όπως έκανε γνωστό, ο κ. Ζερβός, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο εξής για τις υπογειοποιήσεις δικτύων που ζητά ο δήμος εντός του οικιστικού ιστού αλλά και εκτός, θα μοιράζεται το κόστος (50% ο δήμος – 50% ΔΕΔΔΗΕ), αντιλαμβανόμαστε ότι διαμορφώνεται μια νέα προοπτική που δίνει την δυνατότητα να υλοποιηθούν ακόμα περισσότεροι στόχοι, που έχουν τεθεί.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble