Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Συνάντηση εκπροσώπων από το Καλό Χωριό, με τον δήμαρχο

Αγιος Νικόλαος | Συνάντηση εκπροσώπων από το Καλό Χωριό, με τον δήμαρχο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συνάντηση με αφορμή την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που εκπόνησε ο Ο.Α.Κ , μετά από πρόταση του Δήμου, η οποία περιλαμβάνει και την οριζοντιογραφία της διαμόρφωσης του ΒΟΑΚ στο Καλό Χωριό, είχαν εκπρόσωποι της κοινότητας με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος, πρόκειται για μια εξαιρετική μελέτη που θα οργανώσει τον άναρχο χώρο, παρέχοντας προστασία σε πεζούς και εποχούμενους.

mechanical adv 2021

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις επεμβάσεις στα προβλεπόμενα σημεία,  περιορίζεται εκ των πραγμάτων, η ταχύτητα κίνησης των αυτοκινήτων, ενώ προβλέπεται η δημιουργία τεσσάρων Roundabout στην διαδρομή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. Επιπλέον διαμορφώνεται, πεζοδρόμιο και ποδηλατοδρόμος στο ύψος του πεζοδρομίου, ώστε να διαφοροποιείται η κυκλοφορία του ποδηλάτου από το αυτοκίνητο – υπάρχει πρόβλεψη για την οργάνωση παρόδιας στάθμευσης, ενώ κάποια από τα σημεία, θα προβλεφθούν ως θέσεις φορτοεκφόρτωσης.

apostolakis adv 2

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της κοινότητας του Καλού Χωριού  Ιωάννης Βάρδας και οι σύμβουλοι Ελένη Κουρίνου,  Αναστασία Καβουσανού και Μανόλης Ανδρουλάκης.

Να σημειώσουμε ότι στον παλιό ΒΟΑΚ πέραν των παρεμβάσεων στο Καλό Χωριό, έχουν επίσης προγραμματιστεί μετά από πρόταση του δήμου : ο επανασχεδιασμός του κόμβου Κριτσάς, μ΄ένα παράλληλο κόμβο προς Λακώνια για τον περιορισμό των ατυχημάτων, καθώς και η διαμόρφωση κόμβου στην περιοχή μετά το Σελληνάρι για την ασφαλή πρόσβαση στο Σίσι.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble