ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνάντηση του δημάρχου με το νέο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου

Ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και συγκεκριμένα με τις υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης, τους χώρους φορτοεκφόρτωσης, το parking, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε στις (13/12) ο Δήμαρχος  κ. Αντώνης Ζερβός, με το νεοεκλεγέν συμβούλιο του  Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Όπως ενημέρωσε : ” έγινε μια εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τον εμπορικό κόσμο γενικότερα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική συνεργασία “.

caffeine adv2020b

Από την πλευρά των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, έκανε γνωστό, ζητήθηκε να κατατεθούν οι προτάσεις του Δ.Σ, αναφορικά με το  θέμα της τουριστικής προβολής, ενώ διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρξει χαμηλότερο τίμημα στο parking που λειτουργεί στον χώρο της Μαρίνας, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Επίσης ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, να συνεργαστεί με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την  καταγραφή των υφιστάμενων θέσεων φορτοεκφόρτωσης καθώς και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που υπάρχουν, προκειμένου εάν χρειαστεί, να γίνουν αλλαγές, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button